CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
FRA MISTRIVSEL TIL MENTAL KAPTAJN

Book ungdommens førende mentaltræner 
til en workshop der transformere unges nervesystem på få timer!

Til skoler, efterskoler, gymnasier & institutioner


FRA MISTRIVSEL TIL MENTAL KAPTAJN

Book ungdommens førende mentaltræner 
til en workshop der transformere unges nervesystem på få timer!

Til skoler, efterskoler, gymnasier & institutioner

På mission om at redde ungdommen fra den mentale krise

Hvorfor skal der handles nu?


  • "Vi kan se, at særligt unge har en dårlig mental sundhed, og at den bliver dårligere for hver gang, vi har gennemført undersøgelsen." - Sundhedsstyrelsen enhedschef Niels Sandø.
  • "34% svarende til hver tredje danske gymnasieelev har på et tidspunkt gjort skade på sig selv, en stigning på 58% siden 2009" - Faktalink
  • "Borgere med langvarig dårlig mental sundhed bruger sundhedsydelser mere, har lavere uddannelsesniveau og svagere tilknytning til arbejdsmarkedet. De har også en højere risiko for at udvikle sygdom" - Den Nationale Sundhedsprofil fra 2021

Hvordan starter workshoppen den positive spiral hos eleverne? 

  • Dokumenterede værktøjer til at styre sin tilstand (humør), når angst, overtænkning og forventningspres overrumpler elevens psykologi.  
  • Motivation og breakthrough der viser eleven 1. skridt i at tage ansvar og ejerskab for sin personlige udvikling og trivsel.
  • The Mental Captain universet der giver inspiration og indsigt og samtidig underviser eleverne i søkortet, skibet, kaptajnen, kompasset og livets logbog, som er en måde at perspektivere livets rejse ned i hverdagssprog, som unge forstår og kan relatere til. 

Skab en skolekultur med mentalt stærke elever

En fysisk oplevelse der transformere elevernes tankegang på få timer!

Kære beslutningstager, lærer eller skoleleder,

Hvad hvis vi fortalte dig, at vi har udviklet landets førende løsning til at forvandle mistrivsel til personligt lederskab?

Vi ved, at mange, der arbejder med unge, føler sig magtesløse over, at størstedelen af de unge mennesker, de arbejder med, enten har svært ved at koncentrere sig i undervisningen, føler sig uden for fællesskabet, er ensomme, stressede og oplever mistrivsel.

Vi ved, at DU, som arbejder med unge mennesker til daglig, har et hjerte, der brænder for at gøre en forskel hos eleverne.

Og lige præcis det at gøre en forskel får du muligheden for lige nu!

Lad mig præsentere dig for landets førende løsning på unges mistrivsel. Nemlig den interaktive high-energy workshop "Fra Mistrivsel til Mental kaptajn," som er en vitaminindsprøjtning af life skills og indre lederskab.

På få timer vil Mikkel tænde gnisten og omprogrammere jeres elevers nervesystem, lære dem at tage det første skridt ud i udviklingszonen og samtidig lære eleverne at influere deres egen psykologi i hverdagen som en mental kaptajn med selvindsigt, mål og retning.

Undervisningen formidles i et unikt ungdomsunivers, som er opbygget med afsæt i den maritime verden. Som tidligere skibsfører lærte Mikkel, at når man skal fra A til B på havet, skal man bruge referencepunkter og navigationsinstrumenter for ikke at fare vild.

Det samme gør sig gældende, når man skal fra A til B i livet på landjorden. Uden referencepunkter og navigationsinstrumenter farer man vild i livet.. Hvilket er PRÆCIS, hvorfor mistrivslen er så enorm!

Derfor agerer dette univers som en rød tråd igennem hele workshoppen, hvor eleverne vil blive undervist i søkortet, kaptajnens ansvar, skibet, kompasset og logbogen.

Dette medfører, at eleverne vil få et helt nyt perspektiv på sig selv og på livets rejse, kombineret med at det bliver nemmere at konvertere teori og viden til positiv forandring.

Og vigtigst af alt...

Alle elever vil forlade workshoppen med breakthroughs og succesoplevelser som en mental kaptajn på eget skib!

Vi ved, at en engangsforestilling ikke er nok, og derfor får alle elever efterfølgende adgang til inspirerende og motiverende materiale, de kan tilgå direkte på telefonen.

Derudover får eleverne mulighed for at tage en FirstMind talentprofil, så de kan opdage deres psykologiske hjemmebane og vælge fremtidig uddannelse ud fra styrker og talenter.

Så hvis du også mener, at det er nu, der skal ske en forandring, og dit hjerte brænder for at gøre en forskel for alle de elever og forældre, der regner med dig som autoritet.

Så book workshoppen nu ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, så sørger vi for at kontakte jer hurtigst muligt og finde en skræddersyet løsning, der passer jeres behov og skoleskema.

Men en sidste ting...

Da efterspørgslen er så stor, oplever vi rigtig mange tilmeldinger lige nu, så skynd jer, inden min kalender er fyldt resten af året.

Lad os sammen stoppe blødningen hos ungdommen nu og skabe mentale kaptajner!

Vær med til at gøre trivselen bedre i jeres Institution

Udfyld kontakt informationen her under, eller send en mail på mikkel@thementalcaptain.com, så sørger vi for at svare tilbage hurtigts muligt.

UDTALELSER FRA WORKSHOP DELTAGERE


Succes historier

Alt fra iværksættere til unge med mentale udfordringer


Workshop Oversigt

 Workshoppen henvender sig til foleskoleelever fra 7-10 klasse, efterskoler, gymnasier, videregående uddannelser og organisationer der arbejder med unge.

 Introduktion

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Fra mistrivsel til mental kaptajn 

Næsten hver 2. ung oplever en grad af mistrivsel, og mere end hver 5. elev i 9. klasse har skadet sig selv med vilje. Hvorfor?

Fordi vi som samfund har et kæmpe hul i vores pensum i folkeskolen – nemlig fagene Mentaltræning & Personlig lederskab. Derfor har vi i The Mental Captain udviklet landets førende løsning, som i en kombination af undervisning, refleksionsøvelser og mentaltræning lærer unge at tage det første skridt mod at blive en mental kaptajn i deres eget liv, mestre deres egen tilstand og tage ansvar for egen adfærd. På den måde lærer den enkelte elev at påvirke sin egen psykologi og trivsel positivt og dermed kan frigøre sit fulde potentiale i livet.

 Beskrivelse af workshoppen

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Metoder & Tilgange:
Vi benytter nogle af verdens førende metoder til aktiv indlæring og fastholdelse af læring. Dette betyder, at indholdet bliver formidlet på en levende måde, som møder den enkelte på øjenhøjde. Dette sker gennem en kombination af bevægelse, involvering, øvelser med både høj og lav energi, som aktivt involverer og engagerer deltagerens nervesystem og sanser i løbet af workshoppen. Dette gør, at eleven naturligt får nye positive mestringsstrategier "lagret" under workshoppen på hjernens mentale harddisk, også kaldet nervesystemet.

Varighed & Hyppighed:
Workshoppen kan skræddersyes og tilpasses jeres individuelle behov, så I får netop den løsning, der harmonerer bedst med jeres skema. (Kontakt os for at høre nærmere om jeres muligheder).

De fleste skoler og institutioner vælger dog én af følgende løsninger:

Løsning A: 1 lektion "peptalk" (almindelig skoledag)

Løsning B: 2 lektioner (almindelig skoledag)

Løsning C: 4 lektioner (tilpasset skoledag eller temadag)

Løsning D: 6 lektioner (temadag)

Løsning E: Skræddersyet løsning af flere omgange

Indhold:
Vores erfaring fortæller os, at "less is more" og jo mere simpelt indholdet er, desto større er chancen for, at eleverne kan konvertere viden til adfærd og udvikling og dermed trivsel.

Som tidligere skibsfører ved jeg, hvad det kræver at navigere fra A til B på havet. Dette kan perspektiveres til at navigere fra A til B på landjorden i livet. Derfor arbejder vi altid med følgende undervisningsanalogi:

Naviger fra A til B i livet som en proaktiv mental kaptajn! Eleverne skal undervises i Søkortet, Skibet, Kaptajnen, Kompasset og Logbogen.

Søkortet: Forstå livets love, rejsen og de valg, der venter forude i dit liv. Lær at gå fra ubevidst til bevidst adfærd.

Skibet: Forstå MIG A/S og ALT det, der er vigtigt for at have et godt skib og liv i balance.

Kaptajnen: Forstå dine 6 menneskelige behov, kend dine styrker, svagheder, hvad der gør dig glad, e-ROI på dine nuværende aktiviteter.

Kompasset: Til at styre din tilstand (dit humør), dine tanker og følelser.

Logbogen: Dokumenter dine nyvundne indsigter, monitorér dine følelser, fokuser på taknemlighed, styrker og lær at sætte mål for dagen og for livet. Konverter nederlag og fiasko til feedback og nyvunden indsigt.

 Fordele & udbytte for deltageren

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Det overordnede mål er at give eleverne praktiske redskaber til at træffe bedre valg, håndtere udfordringer og opnå personlig vækst.

Workshoppen tilbyder dem en struktureret tilgang til at udvikle elevernes mentale styrke, selvværd og evne til at navigere i livet på en positiv og produktiv måde samt slippe perfekthedskulturen og frygten for fejl.

Elevernes udbytte for deltagelse i denne workshop om mentaltræning & personligt lederskab inkluderer:

Navigationsværktøjer til Livet: Ved at bruge analogien med navigationsinstrumenter på havet lærer eleverne, hvordan de kan navigere gennem livet på en proaktiv måde. Eleverne vil forstå vigtigheden af at have et klart "søkort" og blive "en mental kaptajn", der repræsenterer en bevidsthed om personlige drømme, livets udfordringer og valgmuligheder. Dette vil hjælpe dem med at træffe mere informerede og bevidste beslutninger.

Forståelse af Selvet og Motivation: Ved at sammenligne livet med et skib lærer eleverne at forstå sig selv som individer (MIG A/S). De vil forstå vigtigheden af at have en god balance i deres liv og tage ansvar for deres egne handlinger og beslutninger.

Menneskelige Behov og Styrker: Workshoppen hjælper eleverne med at forstå deres egne menneskelige behov og opdage deres styrker og svagheder. Dette giver dem en dybere indsigt i, hvad der bringer dem glæde og tilfredshed samt, hvordan de kan maksimere deres nuværende aktiviteter for at opnå bedre resultater.

Emotionel Styring: Ved at introducere kompasset som et symbol på at styre tilstanden (humør, tanker og følelser) lærer eleverne teknikker til at håndtere og regulere deres følelser. Dette kan hjælpe dem med at forblive mere fokuserede, positive og produktive i deres daglige liv.

Selvrefleksion og Målsætning: Gennem brugen af logbogen opmuntres eleverne til at dokumentere deres indsigt og følelser. Dette fremmer selvrefleksion, taknemlighed og fokus på styrker. Ved at lære at sætte mål for dagen og livet lærer eleverne at arbejde hen imod en mere meningsfuld og målrettet fremtid.

 Referencer & testimonials

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
“Mikkel har en fantastisk evne til at fange de unge mennesker på en nærværende og humoristisk måde. Hans workshop, giver de unge noget at reflektere over og fungerer som et skub i den rigtige retning, hvad angår de unges daglige motivation til at skulle udvikle sig. Mikkel møder de unge i øjenhøjde og formidler sit budskab så det spejles ind i de unges liv." - Camilla Rasmussen, lærer på Lundby Efterskole

“Mikkel har været her og holde workshop og både 10. klasse samt læreren var VILDE med ham. Læreren fortalte, at han var en fantastisk dygtig formidler. Næste år planlægger vi et besøg for hele udskolingen." - Kristine Traun-Terkelsen, Afdelingsleder Stenløse Privatskole

“Jeg har været til 2 dagsworkshops hos Mikkel og han kan fanme sit stuff! Som 16-årig har jeg lært at blive en mental kaptajn. Jeg Har fået mental træningsværktøjer, til at blive mere målrettet, og løfte mine sociale kompetancer til et nyt niveau. Mikkels energi er også hjernedød god, og han kan virkelig motivere en” - Felix Hansen, 9-klasse elev Bagsværd Kostskole

“Mikkel formåede at skabe fantastisk energi i lokalet! Man kunne mærke motivationen stige all around! Hvis man har brug for et skub i den rigtige retning kan jeg klart anbefale Mikkel!” - Anton Malling, Stifter af Bcubator Iværksætterkontorfællesskab

Besøgte steder:

Linje 10 Tåstrup

Billeshave Efterskole

Grønsund efterskole

Gunslevholm Idrætsefterskole

Helgenæs Naturefterskole

Hærvejsskolen, Rødekro

Hårslev Efterskole

Lundby Efterskole

Marstal Folkeskole

Midtsjælland Efterskole

Ringe Fri og Efterskole

Skovlund Efterskole

Tingagerskolen

Ubby Idrætsefterskole

Faaborgegnens Efterskole

Samsø Efterskole

Stevns Idrætsefterskole

Stenløse Privatskole

New Nordic Youth Efterskole

Bagsværd Kostskole

Emerge Gaming A/S

Marstal Navigationsskolet. 

 The Mental Captain - Kvalifikationer 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
- Uddannet & Certificeret Mentaltræner & Performance Coach med et 12-tal på landets førende mentaltræner uddannelse “Master of Mental Training”

- Certificeret NLP & Executive Coach

- Teamleder på Camp True North af flere omgange.

- Anerkendt af kommuner og jobcentre for sit 10-ugers potentiale forløb for unge gamere der er faldet uden for arbejdsmarkedet og uddannelsesystemet.

- Har arbejdet som styrmand på et sejlskib med utilpassede unge.

- Har undervist +6.000 unge mennesker siden 2019 i mentaltræning og personligt lederskab.

- Har afholdt +50 high-energy workshops og peptalks.

- Har coachet nogle af landet mest ambitiøse unge iværksættere og lavet et utal af eksplosive vækst cases via sit 1:1 mentorforløb.

- Har +1.000 coaching sessioner på CV'et.

- Har investeret +440.000 DKK i privatuddannelse, online-kurser, seminarer, mentorer og workshops.

- Oprindeligt uddannet skibsfører og sømand og brugt +800 dage af sit liv på alene på havet.

- Bliver kaldt "den nye Tony Robins" blandt erfarende i branchen.

- Mikkel har selv en fortid med svigt, misbrug, fængsel, så han ved om nogen hvordan det er at mistrives. 

 Priser

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Prisen afhænger af jeres institutions behov, elev antal og hvilken skræddersyet løsning der sikre, at i vil kunne mærke en forbedring i trivslen hos jeres elever.

 FAQ

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kan vi få skræddersyet workshoppen til aktuelle faglige temaer på vores skole?
Ja, vi kan arrangere et kort møde, hvor I fremlægger jeres individuelle behov. Jeg sørger for at integrere disse i workshoppen.

Hvad er forskellen på en peptalk og en workshop?
En workshop er mere interaktiv for deltageren og påtvinger deltageren at forholde sig til konkrete refleksionsøvelser. En peptalk fokuserer udelukkende på perspektiv, indsigt og motivation.

Kan du lave workshop "forløb" over flere omgange i løbet af skoleåret?
Ja, vi kan skræddersy unikke løsninger til skoler og institutioner med særlige behov og efterspørgsel fra eleverne.

Hvor meget af din personlige historie indgår i undervisningen?
Mine personlige erfaringer og indsigter indgår løbende i undervisningen for at skabe perspektiv og forståelse.

Hvordan adskiller denne workshop og peptalk sig fra andre på markedet?
Med min unikke historie som skillsmissebarn, der har oplevet skoleskift, misbrug, ludomani, fængsel og knivoverfald, og senere udviklet mig til sømand, mentaltræner og succesfuld iværksætter med virksomhed i Portugal og Caribien, har jeg en usædvanlig unik historie. Denne historie kan utvivlsomt tænde en gnist hos den enkelte deltager. Derudover er undervisningen forankret i en håndgribelig søfartsanalogi, hvilket giver deltagerne visuelle metaforer, som de lettere kan huske. Desuden inkluderer workshoppen høj- og lavenergiøvelser, der omprogrammerer elevernes nervesystem under workshoppen, og samtidig skal eleven forholde sig til egne drømme og udfordringer via refleksionsøvelser. Sidst men ikke mindst bliver alle elever tilbudt en FirstMind talentanalyse af deres unikke 34 talenter, og de får mulighed for at få inspirerende og motiverende materiale de kan tilgå på mobilen efterfølgende.

Som 24-årig tog Mikkel beslutningen om at lære fra de bedste i landet,
fordi han ville redde ungdommens trivsel

Rasmus Bagger en af verdens bedste mental trænere & performance coaches & stifer af Master of Mental Training uddannelsen.
Kim Boye "den mentale kriger" mentaltræner for bla. fodbold-landsholdsprofiler som Pierre Emil Højbjerg og Braithwaite.
Jesper Buch - Stifter af Just Eat og en af landets største iværksættere også kendt fra løvens hule.
Christian Arnstedt - en af landets størst E-com pionerere og kendt fra løvens hule.
Thomas Rex - Stifter af Own The Stage & en af landets bedste til at træne public speaking.
Rasmus Lindgren - Ekspert i at bygge online forretninger og ekspertmodeller.
Ved spørgsmål eller forespørgsler kontakt os på:
mikkel@thementalcaptain.com
+45 27 57 91 77
Mikkel Frogh "The Mental Captain" 
Mentaltræner & Performance Coach
Foredragsholder & Underviser 
Uddannet Master of Mental Training
The Mental Captain ApS @ 2022
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.