CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

"Du er automatisk motiveret, når du arbejder med dine top-talenter"

Tag 1. skridt i rejsen mod at blive en mental kaptajn og opdag din genizone!

Har du nogensinde tænkt på at nogle arbejdsopgaver dræner dig for energi?
Hvorimod andre arbejdsopgaver giver dig energi, hvilket resultere i at du nærmest glemmer tid og sted?

Forestil dig at vågne hver dag med glæde, passion og sommerfugle i maven, blot fordi du kender dig selv og strategisk har valgt din karriere og tilrettelagt dit arbejde efter dine top talenter.

Det er lige præcis det vores FirstMind Talentanalyse giver dig muligheden for at få indsigt i.  
 Sådan tager du testen
 Skriv dit navn og din mail.
 Når du præstere med afsæt i dine styrker og talenter præstere du altid bedre. 
 Dine talenter er ofte arbejdsopgaver som giver dig energi og du mister til tider følelsen af tid og sted.
 Dine top 12-talenter danner afsæt for indsigterne i den resterende del af af talentanalysen
 Dine top talenter har ligeledes en central rolle i hvordan du naturligt griber en diskussion ad med kollegaer, eller hvilken slags arbejdsopgaver og positioner du vil kunne varetage på et high performance team.

Tag din test i dag, og bliv klogere på dine talenter!

FirstMinds Talentanalyse

Talentanalysen bygger på over 25 års neurologisk og psykologisk forskning fra verdens førende universiteter, herunder 43 kognitive studier og 9 adfærdsmæssige studier på 1,2 millioner personer. 

 Personlige fordele:

 • Selvindsigt og selvforståelse
 • ​Karriere og uddannelsesvalg
 • ​Relationer og forhold
 • ​Personlig udvikling 
 • ​Forståelse af dig selv i samspil med mennesker
 • + Meget mere
 Erhvervsmæssige fordele:

 • Rekruttering 
 • Medarbejderudvikling
 • ​Teamsammensætning
 • ​Teamudvikling
 • ​Lederudvikling
 • Øget performance i virksomheden
 • + ​Meget mere

Alle talenter forklaret

1. Innovativ 
Dit hoved er bygget til at skabe ideer, og du leder ofte efter forbindelser, nye vinkler at se verden fra og innovative tiltag. Du er drevet af at finde nye perspektiver, spændende muligheder og finde løsninger. Andre vil generelt sige, at du er kreativ eller original.

2. Lærende 
Du elsker at lære, opdage viden, øve hvad du har lært, udvikle dine kompetencer og bruge din nye kompetence - det giver dig selvtillid at gennemgå denne process med nye ting. Udfaldet eller emnet er ikke nødvendigvis vigtigt, men processen er.

3. Charmerende 
Du kan lide at møde nye mennesker. Du er drevet af udfordringen ved at vinde dem over på din side og få dem til at kunne lide dig. Du trives i sociale sammenhænge, og du henter din energi fra de nye forbindelser, du skaber. Der findes ikke fremmede personer i din verden, der findes kun venner, du endnu ikke har mødt.

4. Positiv 
Du er en optimist, som altid kan se den positive side af tingene. Du forventer det bedste. Du kan lide at få andre mennesker til at smile med humor, anerkendelse eller andet.

5. Kommunikerende 
Dit kommunikerende talent driver dig til at søge andres opmærksomhed. Du er god til at kommunikere, og du får din opmærksomhed ved at præsentere, fortælle eller skrive. Dit sprog er fyldt med billeder, eksempler og metaforer. Du hungrer efter at bringe historier til livs, fordi det giver dig energi.

6. Udviklende 
Du ser fremskridt og potentiale i mennesker. Du er drevet af udvikling, og du brænder for at hjælpe andre med at opnå succes. Du er ofte på udkig efter tegn på uudnyttet potentiale i dine samtaler med andre, fordi det er det, der giver dig energi.

7. Fleksibel 
Du lever i nuet og er altid fuldstændig tilstede. Din fremtid er ikke planlagt, den skal udforskes. Du har det godt med uventede begivenheder og pludselige udfordringer. Udfordringerne fascinerer dig, fordi de tvinger dig til at prøve nye ting. Du får energi af at gå fra opgave til opgave og kan derfor være rigtig god som brandslukkeren i dit team.

8. Målrettet 
Du har et mål, som du gerne vil opnå. Du arbejder hårdt og får tingene gjort færdige. Dit talent giver dig et drive, som får dig til altid at ville gøre mere. Med målrettet som talent, fokuserer du på målet, og hvad der er vigtigst for dig at opnå. Når du opnår dine mål, er du hurtig til at opstille nye.

9. Signifikant 
Du vil have, at dit arbejde betyder noget, har et formål og skiller sig ud fra mængden. Du er drevet af at blive rost, og du får energi af at andre værdsætter dig for dine unikke styrker. Det samme gælder for mennesker omkring dig - Du vil gerne associeres med beundret, professionelle og succesfulde mennesker. Du kan derfor også have tendens til at skubbe mennesker omkring dig frem, hvis ikke de har samme drive som dig.

10. Fremtidsorienteret 
Du kigger altid ind i fremtiden. Du tænker ofte: “kunne det ikke være fedt hvis ...”. Du ser en detaljeret version af fremtiden og er ofte meget positiv og optimistisk. Du er drevet og får energi af alt, hvad der er nyt og spændende.

11. Konkurrerende 
Du er drevet af at vinde. Du nyder at konkurrere, og du sammenligner konstant dine resultater med andres. Du finder energi i at overgå andres performance, og det er oftest vigtigere for dig, at du vinder, end i hvad du nødvendigvis vinder i. Du ved, at mennesker konkurrerer i alle aspekter af livet, og du er helt okay med det.

12. Selvsikker 
Du har stor tiltro til egne evner, vurderinger og beslutninger. Du ved, at du er god til bestemte ting, og du ved, hvad der er bedst for dig. Andre kan give dig input ved at dele deres råd og erfaringer, men kun du ved, hvad der er rigtigt, og kun du har autoriteten til at danne konklusioner om dig.

13. Startende 
Du er drevet af at starte opgaver og skabe nye projekter. Du vil igang med det samme og ser ingen grund til at vente. Du bryder dig ikke om at bruge for meget tid på analyser. Du er overbevist om, at kun handling skaber resultater, og at handling samtidig er den mest effektive måde at lære på. Herfra kan du drage erfaringer og læringer ved at kigge på tidligere resultater.

14. Kontekstuel 
Du ser tilbage i fortiden for at finde svar og mønstre, der kan forudsige fremtiden. Du har brug for at forstå konteksten samt begivenhederne, der har ledt op til situationen, førend du kan føle dig selvsikker i dine beslutninger.

15. Ansvarlig 
Du tager psykologisk ejerskab over alle opgaver, som folk forventer af dig. Du er følelsesmæssigt bundet til at gennemføre dit arbejde, og alle undskyldninger er uacceptable. Du har høje standarder, og du leverer altid som minimum, hvad der forventes af dig. Med andre ord er du den perfekte ansatte for virksomheder, fordi når du påtager dig en opgave, får du tingene gjort.

16. Styrende 
Du er drevet af at have ret, tage ansvar og at lede andre. Når først du har en mening eller et mål, vil du overbevise andre om, at du har ret. Du er ikke bange for konfrontationer, fordi de oftest ender ud til din fordel. Du mener at konfrontation er det første skridt mod en løsning.

17. Disciplineret 
Din verden skal have orden og være struktureret, så du kan være i kontrol. Du sætter rutiner for dig selv, fordi forudsigelighed i din hverdag gør dig komfortabel. Du har et stærkt fokus på planlægning og deadlines. Du har sans for detaljer og er utålmodig med fejl.

18. Fokuseret 
Du er fokuseret og drevet mod dit mål. Det er vigtigt, at dit mål er klart defineret, fordi du så har evnen til at finde den bedste vej til målet og bevare dit fokus hele vejen. Hvis dit mål er klart defineret, har du også evnen til at skære alle andre trivielle opgaver fra.

19. Researchende 
Du er nysgerrig og elsker processen af at samle på information og viden, og du er god til det grave de rigtige facts og nødvendige informationer frem. Du er drevet af at forstå ting og jo bredere emnerne rækker, jo bedre.

20. Forbedrende 
Du stræber altid efter det ypperste og tager afstand fra gennemsnitligheden. Du er drevet af at tage noget godt og gøre det fantastisk. Det kan være med egne evner, andres evner eller noget helt andet. Du foretrækker at arbejde med andre dygtige mennesker, der anvender deres kompetencer til at nå det allerhøjeste niveau.

21. Relaterende 
Det relaterende talent forklarer dit syn på sociale relationer. Du foretrækker, at have tætte venner, og du kan godt lide at lære mennesker at kende på et dybere niveau - alt andet virker overfladisk for dig. Du tør give noget af dig selv for at opbygge en relation, og fordi det gør det lettere for andre personer at åbne op.

22. Problemløser 
Du elsker at løse problemer. Du får energi af at finde løsninger på problemer eller fixe ting, der er gået i stykker. Du finder udfordringer sjove og underholdende, og du tænker altid i løsninger. Hvilket interesseområde du kan lide at løse problemer i, afhænger af dine nærliggende talenter.

23. Tænkende 
Du er meget intellektuelt anlagt. Du kan lide at tænke og får energi af mental aktivitet. Du elsker at tænke tingene igennem en ekstra gang. Du er vild med at løse komplekse problemstillinger, udvikle ideer og forstå hvordan andre føler - Præcis hvilken af disse du foretrækker afhænger af dine nærliggende talenter.

24. Holistisk 
Du tror på, at der er mening og formål bag alt der sker i verden, og at vi alle er en del af noget større. Af denne grund, ser du mennesker som forbundet, og med et fælles ansvar for vores verden. Det gør dig opmærksom på, hvordan hvert individ bidrager til det store billede. Normalt er mennesker med det holistiske talent hensynsfulde, omsorgsfulde og ydmyge.

25. Retfærdig 
Du værdsætter balance og retfærdighed. Du bekæmper uretfærdighed, ulighed, og selviskhed. Du er meget bevidst om, hvordan andre mennesker bør behandles, og du går meget op i, hvordan du selv behandler andre mennesker, fordi du forventer at andre behandler dem på samme måde.

26. Empatisk 
Du har evnen til at mærke, hvad andre mennesker føler, og du kan se verden gennem deres øjne. Du er drevet af at forstå de mennesker, du interagerer med, og forstå de valg de tager. Selvom du nødvendigvis ikke er enige med deres valg, kan du forstå, hvorfor de har truffet det valg.

27. Strategisk 
Du tænker på en helt særlig måde, fordi du ser ting fra et strategisk perspektiv. Dette tillader dig at genkende specielle mønstre, vurdere bestemte scenarier, forudse potentielle udfordringer og skabe den bedste plan.

28. Inkluderende 
Du byder alle mennesker velkommen. Du inkluderer alle i, hvad du laver, og ingen skal føle sig udenfor. Du sikrer dig, at alle personer føler sig som en del af gruppen. Du er overbevist om, at alle er ens, og at det derfor ikke giver mening at dømme andre.

29. Individualiserende 
Du er fascineret af forskellene mellem personer, og du kan finde unikke kvaliteter i hver person. Du kan instinktivt observere, hvordan hver person er motiveret, bygger relationer og tænker. Du kan forstå deres potentiale og muligheder for udvikling.

30. Koordinerende 
Du er ekspert i at koordinere mennesker og information. Du er drevet af at styre komplekse opgaver, og du kan ofte finder en rigtig god løsning. Du er drevet af ansvar og af at lede andre mennesker. Du arbejder effektivt og fleksibelt. Du er i stand til at tilpasse dig for at løse opgaver på bedst mulig vis.

31. Harmoniskabende 
Du søger enighed og konsensus, fordi du ikke tror på, at der kommer gode ting ud af konflikter og friktion. Dit mål er derfor etablere og fastholde harmoni mellem mennesker, fordi det skaber bedre samarbejde og relationer.

32. Principiel 
Du besidder et sæt af kerneværdier, hvilket påvirker den adfærd, du udviser. Dine kerneværdier danner grundlag for, hvad du synes, der giver mening i livet. Det betyder meget for dig, at dit arbejde er meningsfuldt. Personer med dette talent prioriterer ofte familie, det spirituelle, værdier og/eller etik højt.

33. Vurderende 
Du er forsigtig og på vagt, fordi du ved at verden kan være uforudsigelig. Du finder ofte fejl og usikkerheder, da det er vigtigt for dig at vurdere alle risici. Du vægter alle alternativer, før du træffer en beslutning. Du har en seriøs og betænksom tilgang til livet.

34. Analyserende 
Du værdsætter, at al viden, information og data er tilgængeligt før en beslutning træffes. Det er din base for grundighed og præcision. Du er kritisk, udfordrende, krævende og du ser gerne en begrundelse for andres beslutninger. Du er fascineret af ting, der kan analyseres grundigt.

Hvad tror du dine top 5 talenter er? 
bliv klogere på det ved at tage testen!

Tag din test i dag, og bliv klogere på dine talenter!

Mikkel Frogh "The Mental Captain" 
Mentaltræner & Performance Coach
Foredragsholder & Underviser 
Uddannet Master of Mental Training
The Mental Captain ApS @ 2022
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.