CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
PERFORMANCE ACCELERATOR

Ekstraordinære resultater for ordinære mennesker
Øg indtjening. Fjern tvivlen. Vækst dig selv. Vækst din virksomhed

Kickstart din personlige vækstrejse idag

Kære iværksætter, solo-selvstændig eller karrieremenneske,

Er du klar til at løfte din virksomhed til nye højder? Vil du bryde ud af frygtens greb, mestre salg, og tage kontrol over din personlige udvikling og dine resultater?

Dette er ikke bare en tekst, det er din billet til den transformation, du har længtes efter.

Du har sikkert set folk på din egen alder opnå det, du drømmer om, og du ved, det er muligt.

Måske har du stagneret i lang tid uden reel fremgang, følt skyld, og haft svært ved at dele din virkelighed med familie og venner.

Men der er en anden vej, en vej til en version af dig selv, du ikke engang har forestillet dig.

Den vej er The Mental Captain.

Forestil dig, at om 100 dage har din virksomhed vækstet med 20.000 til 100.000 kroner. Du vågner hver dag fyldt med passion og motivation. Du handler beslutsomt og overgår dit gamle jeg.

Din tvivl og overspringshandlinger omdannes til laser-fokus og ubegrænset energi. Du ser frem til hvert opkald til potentielle kunder.

Du lærer at vende et nej til et ja, forstår dine kunder bedre, og lukker større aftaler til højere priser. Rygterne om din service spredes, og inbound leads vælter ind.

Dine forældre ser stolt på dig og undskylder for, at de ikke troede på dig. Dine venner hører begejstret om din seneste kundeaftale.

Du går i seng hver nat med stolthed, glæde og kærlighed til livet.

Du tænker måske, at alt dette er urealistisk om 100 dage? Det er det, hvis du forsøger alene. Det kræver en kæmpe udvidelse af din komfortzone, og det bliver hårdt. 

Men vi har svaret: "Performance Accelerator".

Dette personlige 1:1 forløb er din nøgle til at erstatte overspringshandlinger med et ustoppelig mindset og ekstraordinære salgsevner. Det har allerede hjulpet over 250 iværksættere med at opnå massiv vækst.

Er du træt af stilstand og sulten efter forandring? Book en "breakthrough session" nu, hvor vi sammen finder dine mål og udfordringer og identificerer potentielle løsninger.

Det første skridt mod dit ønskede liv er at tage handling nu. 

.. Hellere gøre det nu, end at forsøge på egen hånd og hamre panden mod muren de næste 3 måneder, for så alligevel at booke en breakthrough session om 3 måneder..

Lad os være ærlige..
Hvis du "godt kunne på egen hånd", så var du allerede i mål, og så var du ikke igang med at læse denne tekst.


Husk på, at det er en styrke at række ud efter hjælp.
Det er sådan succesfulde mennesker bliver og forbliver succesfulde.

Vi ønsker dig den største succes og det bedste liv.

High-five fra The Mental Captain. 🚀

Vækst dig selv og din forretning

Book din breakthrough session i dag!

Lukas +110.ooo dk/md

Troels fra 0 til 88k/md

Lukas fra 6 til 15 kunder


Succes historier

Alt fra iværksættere til unge med mentale udfordringer


Performance Accelerator 

 Introduktion

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Performance Accelerator 


Mange iværksættere opnår desværre aldrig den succes som de drømte om da de startede virksomheden. Det resultere oftest i at virksomheden lukkes, ambitionsniveauet sænkes og den gnavende følelse af fiasko forplanter sig i sindet. Hvorfor går det egentlig så galt for mange iværksættere?

Oftest er det en kombination af manglende fokus, lavt energiniveau, stress, begrænsende overbevisninger vedrørende salg, manglende tro på sig selv, manglende kompetencer, frygten for at fejle, overspringshandlinger, ingen klar retning og tydeligt definerede mål, eller også er det personlige udfordringer i privatlivet, der saboterer produktiviteten.  

Derfor har vi i The Mental Captain udviklet det personlige 1:1 forløb “Performance Accelerator” som en effektiv løsning til dig der er iværksætter og som ønsker at gøre din vision til virkelighed på den halve tid, via en gennemtestet fremgangsmåde som allerede har hjulpet +250 iværksættere de seneste år med at skabe massiv personlig og økonomisk vækst.

 Beskrivelse af coaching forløbet

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Målgruppe: Performance Accelerator henvender sig primært til Solo-selvstændige, Marketingskonsulenter, Content Creators, Coaches, Copywritere, Appointment settere, Start-up founders, Foredragsholdere, Konsulenter, Top-performere på karrierestigen og folk der arbejder med salg til dagligt som provisionslønnet.

Metoder & Tilgange: (Behavioral Transformational Coaching)
Denne tilgang fokuserer på at ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og udvikle nye, mere produktive vaner, samt blive komfortabel med at bryde komfort zonen og se frygten i øjnene. Vi hjælper klienten med at identificere specifikke mål og trinvise handlinger for at opnå dem. Denne tilgang sigter mod dybtgående personlig transformation og udvikling. Der arbejdes med klienten på at udfordre deres overbevisninger, skabe større bevidsthed om sig selv og implementere de mest effektive strategier til at skabe vækst og udvikling.

Varighed & Hyppighed: Forløbet kan strække sig i en varighed fra 8 til 24 uger, alt afhængig af klientens nuværende udfordringer og behov. Undervejs i forløbet har vi 1 session om ugen af 60 minutters varighed. Sessionerne foregår enten fysisk, telefonisk eller online. Derudover er der løbende sparring og accountability på slack.

Indhold: Da alle klienter befinder sig forskellige steder på rejsen, har vi ikke en “one-size fits all” løsning. Derimod har vi en modulkasse med værktøjer, teori, øvelser og træninger, som klienten introduceres til alt efter coachens individuelle skøn af nuværende performance barrierer, som sabortere klientens udvikling og fremdrift.


📌 Modulkassens indhold:

Modul 1: Din fortid er din styrke

Modul 2: Drømme, vision og målsætninger

Modul 3: Bliv en proaktiv mental kaptajn

Modul 4: Salgstræning, Mødebooking, Indvendinger & Scripts

Modul 5: Din sundhed er din bankkonto

Modul 6: Fucking fokus og produktivitet

Modul 7: Positivt momentum i alle afdelinger i MIG A/S

Modul 8: NLP & NAC - Eliminer indre konflikter

 Fordele & udbytte for deltageren

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
📌 Det overordnede udbytte for klienten: at hæve klientens ambitionsniveau, præstationsniveau, opbygge et ressourcefuldt mindset og lære at mestre sin produktivitet og sine salgskills. Vi giver dig momentum, vi rykker dine grænser og hæver dine kompetencer, men din træning stopper aldrig hvis du vil fortsætte din udvikling. Disse elementer medfølger øget personlig- og økonomisk vækst og resultere i at du kommer til at leve som den bedste version af dig selv, som nogensinde har indåndet luften på jorden.

Immunitet over for frygt, fejl & afvisninger: Vi lærer dig at mestre din mindset og tolke dine resultater på en konstruktiv måde, som giver dig mod og lyst til at fortsætte med at bryde igennem komfort zonen og udvikle din kompetencer.

Sociale kompetencer & klassisk salg: Vi lærer dig at influere andre mennesker via de rette kommunikationsteknikker, og samtidig nedbryde barriere og vende nej til ja, hos dine kommende kunder, så du kan præge dem til mod dit ønskede outcome.

Massiv handlingsplan & Produktivitetmonster: Vi lærer dig at tage mere handling på 10 uger end du har gjort de seneste 10 måneder. Dette vil automatisk resultere i en øget mængde af feedback loops nyvunden indsigt og vigtigst af alt momentum, motivation og en systematisk tilgang til planlægning og overblik.

Vision & målsætning: Du bliver krystal klar på hvad du virkelig gerne vil opnå her i livet, samtidig med hvorfor det er vigtigt for dig, alt imens du får de bedste strategier til at give dig vind i sejlende mod drømmene.

Tro på sig selv & Mentale værktøjer for livet: Du bliver en meget gladere person, der samtidig kan være mere for dine nærmeste og dem du elsker. Du bliver en ressource som tager 100% ejerskab for alt i dit liv, og som automatisk kan præge dine omgivelser positivt.

 Referencer & testimonials

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
- Troels Clausen gik fra 0 til 88.000 dkk/md i sit marketing agency - Se succes case HER

- Martin Müller gik fra 0 til 150.000 dkk på 60 dage som nystartet coach - Se succes case HER

- Lukas Langkjær gik fra 20.000 til 110.000 dkk/md i sit marketing agency - Se succes case HER

- Rasmus høve gik fra 0 til 45.000 på 45 dage i sit marketing agency - Se succes case HER

- Chris Raw gik fra 0 til 50.000 dkk på 2 måneder som content creator - Se succes case HER

- Øzkan gik fra 0 til 60.000 på 3 måneder som coach og foredragsholder - Se succes case HER

- Peter Sommer gik fra 3.000 til 30.000 dkk/md i sit marketing agency - Se succes case HER

- Thomas Juel gik fra 2.000 til 22.000 dkk/md i sit marketing agency - Se succes case HERViktor Mangor: Af hjertet tak Mikkel
 
"3 måneders intensivt forløb der kan få dig til at opnå dine drømme.. - Ja det lyder måske helt sindsygt, men det er sandt.

Hvis du lytter til Mikkel, gør som han siger og har disciplin og mod på at stå uden for din komfortzone - så er du med garanti et helt nyt menneske inden for de første 8 uger.

Den viden du får hos Mikkel er livsforandrende - og som han selv siger, burde det være pensum i folkeskolen.

Mit private liv og arbejdsliv har opnået helt nye højder - jeg er så glad! Så hvis der er et coaching forløb jeg kan anbefale, så er det The Mental Captain, men kun hvis du er klar på at tage det største skridt nogensinde mod sine drømme.

Mikkel overdeliver altid - og ønsker dig vitterligt det bedste.

Masser kærlighed herfra ❤️"
Christian Enger: Mikkel tager dit liv op i helikopterperspektiv og hjælper dig med at udvikle alle områder i dit liv

"Jeg er netop blevet færdig med Mikkels 10 ugers intense, men vanvittigt LÆRERIGE mental coaching forløb!

Den mængde af værktøjer, samt guidance, som Mikkel har givet, indenfor områder, såsom Time management, forskellen på fokus og koncentration, salgspsykologi, menneskelig psykologi, kognitive biases indenfor menneskelig adfærd, det at være herre over sin egen psykiske, følelsesmæssige, samt fysiske tilstand, samt meget meget mere!

Det er værktøjer, som er en fast del af en hver dag, samt er noget, som jeg vil kunne tage med videre i resten af mit liv, samt kunne give videre til mine kære og børn!

Derudover invitere Mikkel dig ind i et univers, hvor det er okay at fejle, så længe man lære af det. For hver handling, får du dertil en tilhørende feedback, som du kan tage med videre i dit liv! Det er en stor lektie!"
Jeppe Jensen: Mikkel er gaven der bliver ved med at give

"Mikkel er gaven der bliver ved med at give 🎁 Selvom man tænker det ikke kan blive bedre, bliver han bare ved med at komme med guld. Mikkels forløb er helt outstanding og det har været den bedste investering i mit liv. Forløbet har givet mig massive positive forandringer både privat og i min virksomhed. Mikkel giver sig altid 120 % og man får meget mere end man har betalt for, da han altid overdeliver. Man lærer nogle banebrydende redskaber, som man bruge resten af sit liv. Derudover kommer man på den mest lærerige og inspirerende workshop, hvor man får mulighed for at møde en masse ligesindet mennesker. Så hvis du har store drømme og gerne vil udnytte dit fulde potentiale, så vil du bestemt ikke fortryde at investere i et forløb hos Mikkel 🚀 Man får nemlig en ekstrem høj Return On Investment, ved at tage Mikkels forløb. Mikkel ønsker inderligt det bedste for sine klienter og man kan altid skrive til ham hvis der er noget. Hvis man implementere alle de ting man lærer af Mikkel, kan man ikke undgå at få massiv succes. 🤩

Tusind tak fordi du har ændret mit liv og givet mig mere selvtillid og tro på mig selv!"

 The Mental Captain - Kvalifikationer 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
- Uddannet & Certificeret Mentaltræner & Performance Coach med et 12-tal på landets førende mentaltræner uddannelse “Master of Mental Training”

- Certificeret NLP & Executive Coach

- Teamleder på Camp True North af flere omgange.

- Anerkendt af kommuner og jobcentre for sit 10-ugers potentiale forløb for unge gamere der er faldet uden for arbejdsmarkedet og uddannelsesystemet.

- Har arbejdet som styrmand på et sejlskib med utilpassede unge.

- Har undervist +6.000 unge mennesker siden 2019 i mentaltræning og personligt lederskab.

- Har coachet nogle af landet mest ambitiøse unge iværksættere og lavet et utal af eksplosive vækst cases via sit 1:1 mentorforløb.

- Har investeret +440.000 DKK i privatuddannelse, online-kurser, seminarer, mentorer og workshops.

- Oprindeligt uddannet skibsfører og sømand.

 Priser

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Performance Accelerator 1:1 coaching forløb: Kan bogføres som virksomhedsudgift, hvilket gør det til en no-brainer for de fleste iværksættere at få kvalificeret hjælp i deres ringhjørne, når kampene i hverdagens udkæmpes og drømme gøres til virkelighed.

Prisen afhænger af dine nuværende behov og ambitioner. Det er vigtigt for os, at du tjener din investering hjem igen minimum x 2 i løbet af de første 6 måneder. 

 FAQ

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Hvordan kan coaching hjælpe mig?
Coaching hjælper dig med at opnå dine mål ved at skabe klarhed, fremme handling og udvikle personlige færdigheder.

Hvad kan jeg forvente af et coachingforløb?
Du kan forvente individuel opmærksomhed, målorienteret arbejde og støtte til at overvinde hindringer, der står i vejen for din succes.

Hvordan tilpasses coaching til mine specifikke behov?
Coaching tilpasses efter dine mål, udfordringer og personlighed, hvilket sikrer en skræddersyet tilgang til din udvikling.

Hvor lang tid tager et typisk coachingforløb?
Længden afhænger af dine mål og behov, men typisk varer et forløb flere måneder for at opnå bæredygtige resultater.

Hvordan foregår coaching-sessionerne?
Sessionerne kan være personlige møder, telefoniske opkald eller online samtaler, hvor coachen guider dig gennem refleksion og handling.

Hvordan måler vi succes i coachingforløbet?
Succes måles ved at opnå dine mål, overvinde hindringer og udvikle dig personligt og professionelt i overensstemmelse med din vision.

Hvad koster det?
Prisen afhænger af dine unikke udfordringer, behov og ønsker. Disse variable afgør den optimale længde på coaching forløbet for at du kan få bæredygtige resultater.

Hvordan kommer jeg igang med coachingforløbet?
Hvis du vil igang med forløbet skal du booke en breakthrough session hvor dine udfordringer, behov og ønsker afdækkes og vi i fællesskab kigger på en mulig løsning der vil kunne bringe nytte og glæde for dig. 

Hvad har i af garantier
Vi garantere dig for at hvis du implementere de opgaver og træninger du præsenteres for undervejs og du samtidig er coachable, så kommer du til at gennemgå en transformation, som vil medføre øget økonomisk vækst. Det er fysisk umuligt at tage de rette actions i lang tid, uden at det føre til kundemøder, omsætning, samarbejder og erfaring.  

Er der nogen i ikke kan/vil hjælpe?
Vi kan ikke hjælpe personer som leder efter et “quick-fix” og som ikke selv er indstillet på at smører ærmerne op og trække i arbejdstøjet hvad angår deres liv.
Ved spørgsmål eller forespørgsler kontakt os på:
mikkel@thementalcaptain.com
+45 27 57 91 77
Mikkel Frogh "The Mental Captain" 
Mentaltræner & Performance Coach
Foredragsholder & Underviser 
Uddannet Master of Mental Training
The Mental Captain ApS @ 2022
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.