The Mental Captain

Strategisk demo for nystartede marketingskonsulenter som drømmer om at tjene 100.000 DKK/måned
 "Lær hvordan jeg omsatte for +1.450.000 mio kr, 
i mit første år som konsulent og lær hvordan jeg hjælper mine elever med det samme"
Performance Coach, Mental Coach, Digital entrepreneurs
 I denne strategiske demo afslører jeg:
 Hvordan jeg gik fra sømand til mental & performance coach og på under 1 år og nåede en omsætning på +1.450.000 mio. kr i min konsulent virksomhed

 Hvordan mine elever har accelereret og mangedoblet deres indkomst via mit unikke mental & performance forløb “Performance Accelerator”

 Præcist hvordan forløbet er opbygget, samt hvilke kritiske færdigheder du lærer at mestre i “Performance Accelerator”

 Hvorfor "Performance Accelerator" er unik og har så høj succesrate hos mine elever

"Jeg er meget mere energisk, fokuseret og organiseret og jeg føler mig reelt set som én 2.0 version af mig selv"
- Christian Qvitzau
"På få måneder gik jeg som nystartet marketingskonsulent fra 0 kunder til 35.000,- månedlig indkomst og jeg har fået meget mere selvtillid"
- Benjamin Andersen 
"Efter jeg begyndte at arbejde med Mikkel har jeg lavet mere i min virksomhed den seneste måned, end jeg har gjort de seneste år"
- Andreas Chaniago


"Mikkel har givet mig mentale og fysiske værktøjer som jeg kommer til at bruge resten af mit liv. Specielt selvdisciplin"
- Jack De Paiva 

The Mental Captain

Hej, mit navn er Mikkel Frogh - også kendt som The Mental Captain.

Jeg er en 26 årig uddannet Mental & Performance Coach fra uddannelsen Master of Mental Training, hvor jeg blev nr 2. i historien, som har fået topkarakter. Det siger jeg ikke for at "pump my chest" men blot for at understrege jeg ELSKER det jeg laver, fordi jeg er besat af at forstå og udvikle mennesker.

Jeg har indtil videre holdt +35 foredrag for ca. 5120 mennesker og hjulpet +63 unge og ambitiøse danske marketingskonsulenter med at fjerne deres ‘indre fjende’ for evigt og installere ‘vinder tilstanden’, som aktiverer stor selvdisciplin, laser-fokus og en ubrydelig selvtillid, der gør, at de kan vækste uden indre modstand, være komfortabel og nyde rejsen til deres drømmeliv.

Benjamin Andersen sagde f.eks. "På få måneder gik jeg som nystartet marketingskonsulent fra 0 kunder til 35.000,- månedlig indkomst og jeg har fået meget mere selvtillid"

Andreas Chaniago sagde, "Efter jeg begyndte at arbejde med Mikkel har jeg lavet mere i min virksomhed den seneste måned, end jeg har gjort de seneste år"

Christian Qvitzau sagde, "Mikkel engagerer sig på et andet niveau, og formår at videreformidle sit budskab og sine evner på fantastisk vis. Jeg havde Mikkel som coach 9 måneder tilbage. Dengang gik det også godt, men i dag tjener jeg +100.000 dkk månedligt. Formår du ikke at udrette en skid, så tag forhelvede fat i Mikkel, der er kæmpe ROI på den beslutning. Den skriver jeg gerne under på. Tak for alt Mikkel"

...og det er bare 3 eksempler ud af 63, som blot startede med at se min strategiske demo, hvor jeg viste dem præcist, hvad de skulle gøre for at komme ud af lænkerne og endelig befrie dem selv, så de kunne blomstre som individer og opnå deres drømme.

Skal du være den næste til fjerne din indre fjende og gå fuldtid på din virksomhed?
Så klik videre og se min strategiske demo:
TheMentalCaptain.com
Mental & Performance Coach
Mikkel Frogh
Frogh Consulting @ 2020
 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.