MENTAL & PERFORMANCE COACHING

FOR NYSTARTEDE MARKETINGSKONSULENTER

"Jeg ved hvad jeg skal gøre. Jeg ved hvordan jeg skal gøre. Hvorfor er det at jeg ikke formår at gøre det der skal til for at bygge min succesforretning?" 🎯🏆

Hvis du kan genkende denne tanke, så er du kommet til den helt rigtige adresse. Lyt med...

Få succes med din rejse som nystartet marketingskonsulent, så du kan udleve din drøm og arbejde fra hvorhenne i verden du har lyst, samt være din egen chef og skabe værdi for virksomheder  

Succes som marketingskonsulent er ikke nogen tilfældighed. Det er blot den naturlige konsekvens af kontinuert at eksekvere den handleplan vi sammen ligger i fællesskab, samt tilsætte nogle helt basale fundamentals for at nå dine mål. 

Handleplanens hovedformål er at udvikle dine kompetencer, så du bliver verdensmester i alt lige fra at lave outreach, sidde i kundemøder, selvtillid, selvdisciplin, vaner og rutiner, struktur, prioritering, tidsstyring, effektivitet, fokus, energi, reflektion samt det at udvide din komfort zone.

Derudover vil du få nogle af de mest effektive mentale værktøjer på markedet, som er livsnødvendige for din performance og din generelle glæde i hverdagen. Disse værktøjer kan du anvende resten af livet både i dit privatliv og dit professionelle liv og de vil hjælpe dig med at finde vindermentaliteten frem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Lige nu er der højst sandsynligt nogle begrænsende mentale barrierer, som blokere for handlingerne der skal bygge broen fra hvor du er i dit liv og din virksomhed pr. dags dato, henimod der hvor du gerne vil være om 1 år. Fordi du ved højst sandsynligt godt hvad du skal gøre, samt hvordan du skal gøre for at få succes med din virksomhed... Hvorfor er det så du ikke formår at handle og skabe den livsnødvendige progress og momentum?

Der skal meget mere end et "growth mindset" til for at skabe succes. Det er jeg simpelthen nød til at slå fast. Hvis du sulten efter succes og samtidig møg træt af din nuværende situation, eller de udfordringer du står over for i din virksomhed og din hverdag, men samtidig ved at du er skabt til noget mere end de resultater du har formået at skabe indtil videre.

Så er du meget velkommen til et booke et kompas kald, så vi kan få dig ind på kursen imod dine drømme.


Jeg tror på dig.
Kæmpe high-five herfra.

De mest fokuserede og energiske hilsner.

Mikkel Frogh @ The Mental Captain.
Mental & Performance Coach.
"Jeg er meget mere energisk, fokuseret og organiseret og jeg føler mig reelt set som én 2.0 version af mig selv"
- Christian Qvitzau
"På få måneder gik jeg som nystartet marketingskonsulent fra 0 kunder til 35.000,- månedlig indkomst og jeg har fået meget mere selvtillid"
- Benjamin Andersen 
"Efter jeg begyndte at arbejde med Mikkel har jeg lavet mere i min virksomhed den seneste måned, end jeg har gjort de seneste år"
- Andreas Chaniago


"Mikkel har givet mig mentale og fysiske værktøjer som jeg kommer til at bruge resten af mit liv. Specielt selvdisciplin"
- Jack De Paiva 
"Jeg har investeret i Mikkels coaching forløb og jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger. Det har været en game changer for mig.
- Jonas Bjerril
"Mikkel er en maskine. Han udfordre altid mine begrænsende overbevisninger om hvad jeg kan opnå"
- Frederik Pagh
"Jeg tror ikke du kan finde en mere passioneret og målrettet coach end Mikkel"
- Marc Rasmussen
"Takket være Mikkel har jeg fået styr på mine vaner og rutiner og han har været der 100% igennem forløbet"
- Simon Overgaard
TheMentalCaptain.com
Mental & Performance Coach
Mikkel Frogh
Frogh Consulting @ 2021